HOME » Team Ikke & Mama

Team Ikke & Mama

Ons team staat voor gezelligheid, lekker gek doen en vooral al onze klanten blij de deur uit laten gaan met hun aankoop!

Maar wie zijn wij nou eigenlijk? Dat vertellen we je graag! We zien je graag in onze leuke winkel!

Ik ben Sabrina, moeder van het allerliefste jongetje - Tygo (10) en al 21 jaar samen met mijn man Patrick.

Sinds mei 2017 mocht ik de nieuwe eigenaar worden van Ikke & Mama, een superspannend avontuur! Na 10 jaar in de detailhandel gewerkt te hebben, heb ik een uitstapje gemaakt naar de financiële branche.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en het werd tijd voor een nieuwe stap. En wát voor één! Elke dag vind ik het een feestje en tegelijkertijd heel spannend en uitdagend om Ikke & Mama de leukste winkel van Purmerend te laten zijn.
⠀⠀
Oh ja, ik heb ook nog hobby’s! Kamperen met m’n gezin, op onze vaste plek dicht bij de kust en daar dan lekker fietsen en wandelen door de duinen 😍Heerlijk buiten zijn.

Verder wil ik jou bedanken, ja omdat je ons volgt, de moeite neemt om dit verhaal te lezen én natuurlijk omdat je gezellig naar onze winkel komt!
Dank je wel! 

Ik ben Mandy en ik ben moeder van een pittig dametje van 8 jaar, genaamd Zoë en alweer 20 jaar samen met mijn man Alex. (We zijn getrouwd in  juli 2021 💍)
⠀⠀
Vanaf mijn 16e ben ik werkzaam in de detailhandel, voorheen altijd in het dames/herensegment. Nu sinds zeven jaar werk ik bij Ikke & Mama, wat natuurlijk een feestje is met een dochter van 8! 🥳
⠀⠀
Ik vind het heerlijk om op een creatieve manier het optimale uit de winkel te halen wat betreft de aankleding en presentatie en er zo, samen met mijn collega’s een belevenis van te maken voor zowel (aanstaande) moeder als kind.
⠀⠀
Mijn ontspanning haal ik uit leuke uitstapjes met mijn gezin, heerlijk wandelen met mijn hondje Russel en sinds kort met dansen/dance workout voor moeders 😄
⠀⠀
Tot gauw in de leukste winkel van Purmerend! 🤗

Ik ben Linda, al 25 jaar samen met Bart, waarvan al 15 jaar getrouwd.

Wij hebben twee kids, dochter Sandy van 15 en zoon Bram van 11. ⠀⠀
Na een heerlijke tijd van 17 jaar in de horeca, ben ik nu ruim 14 jaar onderdeel van Ikke & Mama. Het leukste van Ikke & Mama zijn jullie, onze doelgroep. De stralende nieuwbakken ouders, de moppies in de kinderwagen (heerlijk ff gluren) en de trotse opa’s en oma’s (die het heel moeilijk vinden om niets te kopen 😆). Maar natuurlijk ook de sjansende dreumesjes en de grotere boefjes, die altijd te paaien zijn met koekjes en spekjes. Inmiddels heb ik al heel wat spul groot zien worden.
⠀⠀
Net als iedereen hou ook ik van mijn vrije tijd. Een bakkie/wijntje of een hapje eten met vrienden, Master Chef spelen in de keuken met Sandy, maar ook genieten en lol hebben langs het voetbalveld bij Bram.
⠀⠀
Blijf ons verblijden met jullie nieuwsgierigheid en gezelligheid, dan doen wij daar lekker aan mee! 😄
Tot ziens bij Ikke & Mama!