• Haal je webshopbestelling gratis af in de winkel!
  • Gratis verzenden vanaf €75,-
HOME » Team Ikke & Mama

Team Ikke & Mama

Ons team staat voor gezelligheid, lekker gek doen en vooral al onze klanten blij de deur uit laten gaan met hun aankoop!

Maar wie zijn wij nou eigenlijk? Dat vertellen we je graag! We zien je graag in onze leuke winkel!

Ik ben Sabrina, moeder van het allerliefste jongetje - Tygo (10) en al 22 jaar samen met mijn man Patrick.

Sinds mei 2017 mocht ik de nieuwe eigenaar worden van Ikke & Mama, een superspannend avontuur! Na 10 jaar in de detailhandel gewerkt te hebben, heb ik een uitstapje gemaakt naar de financiële branche.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en het werd tijd voor een nieuwe stap. En wát voor één! Elke dag vind ik het een feestje en tegelijkertijd heel spannend en uitdagend om Ikke & Mama de leukste winkel van Purmerend te laten zijn.
⠀⠀
Oh ja, ik heb ook nog hobby’s! Kamperen met m’n gezin, op onze vaste plek dicht bij de kust en daar dan lekker fietsen en wandelen door de duinen 😍Heerlijk buiten zijn.

Verder wil ik jou bedanken, ja omdat je ons volgt, de moeite neemt om dit verhaal te lezen én natuurlijk omdat je gezellig naar onze winkel komt! Dank je wel! 

Ik ben Mandy en ik ben moeder van een pittig dametje van 8 jaar, genaamd Zoë en alweer 21 jaar samen met mijn man Alex. (We zijn getrouwd in  juli 2021 💍)
⠀⠀
Vanaf mijn 16e ben ik werkzaam in de detailhandel, voorheen altijd in het dames/herensegment. Nu sinds zeven jaar werk ik bij Ikke & Mama, wat natuurlijk een feestje is met een dochter van 8! 🥳
⠀⠀
Ik vind het heerlijk om op een creatieve manier het optimale uit de winkel te halen wat betreft de aankleding en presentatie en er zo, samen met mijn collega’s een belevenis van te maken voor zowel (aanstaande) moeder als kind.
⠀⠀
Mijn ontspanning haal ik uit leuke uitstapjes met mijn gezin, heerlijk wandelen met mijn hondje Russel en sinds kort met dansen/dance workout voor moeders 😄
⠀⠀
Tot gauw in de leukste winkel van Purmerend! 🤗